Boka/Avboka

Boka/Avboka

 

När du har bokat körlektioner/anpassad teori/utbildning är det viktigt att hålla reda på tiderna. Kommer du inte på bokad lektion/tid tar vi ut full avgift.

Du kan EJ boka/avboka hemifrån innan du visat körkortstillståndet för oss.

 

 

Du kan se dina bokningar på din sida, logga in med ditt personnummer och lösenord

Bokar du på trafikskolan får du ALLTID ett kvitto på dina aktuella tider.

 

 

Om du vill avboka måste du göra det i god tid, SENAST DAGEN INNAN FÖRE 15.00, har du måndagslektion ska du ringa till oss senast kl 15:00 på Söndagen, det är viktigt att du säger ditt namn på telefonsvararen vilken tid du än ringer 0150-18 155

 

Samma avbokningstider gäller för bokade kurser.

 

 

OBS

Du kan inte avboka via meil.

 

 

 

 

Samtycke för behandling av personuppgifter (GDPR)

Personuppgiftsansvarig

Trafikskolan Mitt i stan

Storgatan 49

641 45 KATRINEHOLM

Tel. 0150- 18 155

e-post: www.trafikskolanmittistan@outlook.com

Org.nr: 556852-3624

 

 

Samtycke

 

Trafikskolan Mitt i stan i Katrineholm skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till trafikskolan. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att kunna boka dig på tex. Riskettan, Risktvåan, Handledarutbildning , teori o körprov samt körlektioner.

 

De uppgifter vi avser att samla in och behandla är : Personnummer, namn , adress, e-mail och telefonnummer.

 

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer att behandlas av receptionisten/ trafikskoleansvarig på skolan samt de trafiklärare som kommer arbeta med dig.

 

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig, dagen då du är klar med utbildning hos oss arkiveras du, du kan även meila eller ringa och säga att du vill arkiveras.

 

Genom att anmäla dig via vår e-handel eller ringa och boka samtycker du med automatik att vi använder dina personuppgifter.

Dags för körkort i världsklass?